Vivarium 21 | Algemeen

Verzorger

Ik ben Erik Scheffers en ben 49 jaar oud en woon in Andel, Noord-Brabant. Ik ben eerst 3 jaar lid geweest van aquarium vereniging ‘de Sumatraan’ in Gorinchem waar 1 keer per maand een lezing werd gehouden, maar die moest toen stoppen omdat er te weinig bestuursleden overbleven. Daar ben ik in contact gekomen met Arie Verschoor en heb veel contact met hem gehad en geleerd. Sinds 2018 ben ik lid van aquarium vereniging ‘de Discus’ en onderhoud ik dit aquarium in de AquaZoo. Ikzelf ben in 2002 getrouwd en heb een zoon van 18 jaar. Ik werk 30 jaar in de glastuinbouw en heb 20 jaar bonsaibomen verzorgd en opgekweekt en sinds 2010 verantwoordelijk voor de teelt en opkweek van potrozen. In 2016 heb ik een aquarium van 130 x 50 x 50 cm. met een biologisch filter eronder. Verder aan techniek staat er een Co2 installatie op en 3 Grotech doseerpompen. Wekelijks ververs ik 60 liter water.