Vivarium 40 | Algemeen

Verzorger

Mijn naam is Anniek Heijkoop
Al vanaf mijn elfde heb ik een zoetwater aquaria gehad op mijn kamer. Sinds dat ik bij Aquazoo-Leerdam een zee aquarium onderhoud leer ik veel bij over vissen en koralen. Het leukste vind ik om een band op te bouwen met de dieren, die ik verzorg en creatief bezig te zijn met het aquarium. Zoals bij het inrichten van het aquarium.

Geniet van vivarium 42 en mochten er tips, vragen of opmerkingen zijn geef die dan gerust door aan één van de vrijwilligers, dan komt het vanzelf bij mij terecht.

Algemene info

Dit vivarium is opgebouwd om de leefomgeving na te bootsen waarin de clownsvissen leven. Opgebouwd uit levend steen, koraalgrind, en anemonen waarin de vissen leven.

De driebandsanemoonvis is ook het logo van Aquazoo Leerdam.

Dit vivarium heeft een inhoud van 375 liter en het filter bevind zich aan de onderkant. Waarin een eiwitafschuimer samen met wat levend steen het water schoon houdt.