Vivarium 6 | Algemeen

Verzorger

Dit zeewateraquarium wordt onderhouden door Ivar Christiaanse. Ik ben nog relatief jong/vers in de aquariumwereld maar ik heb in de afgelopen jaren veel bijgeleerd over deze hobby/passie. Ik neem mijn taken binnen de vrijwilligers groep zeer serieus. Ik ben o.a. onderdeel van het bestuur, voederdienst, fotograaf van de club, onderdeel van het project "display naast het Vivarium" en verdere neventaken die een vrijwilliger binnen AquaZoo Leerdam kan verrichten. Ik heb een drukke baan als Field Service Engineer bij een Medisch technisch bedrijf en sleutel en werk graag aan lasers, optiek en allerhande robotachtige instrumenten. Als verdere hobby’s zijn er PC’s, LEGO (uiteraard technisch), wandelen en veel vakantie. Tijdens de vakanties ben ik veel onderwater te vinden wat dan weer extreem aansluit met de taak als verzorger hier bij AquaZoo Leerdam. Ik heb onder andere gedoken in Nederland, België, Frankrijk, Griekenland, Mexico (ook de Ceynotes! ) en in het zeer mooie en geliefde Rode Zee gebied van Egypte. Omdat een zeeaquarium verzorgen bij AquaZoo Leerdam leuk is, maar een eigen aquarium veel leuker is verzorgd ik ook thuis een zeer fraai zeeaquarium

Algemene info