Vivarium 8 | Algemeen

Verzorger

Hallo mijn naam is Brenda Ravenhorst, ik ben de verzorger van dit vivarium. Ik ben in 2021 lid geworden als vrijwilliger bij AquaZoo-Leerdam. Dit is zo gekomen omdat we zelf een aquarium waren begonnen thuis en ik meer wilde weten over de verzorging van de vissen en planten. En dacht dan gaan we lid worden van een club waar ik met vragen terecht kan en ervaring op kan doen.
Ik ben getrouwd met Johannes en samen hebben we 3 zoons. Thuis zijn we samen bezig met onze aquarium wat een gezellige bezigheid is. Het begon allemaal met een verjaardags cadeau van een aquarium van 80 cm breed. Vervolgens hebben me man en ik nu 5 aquariums in huis verschillend van grootte en inhoud. Dus wees opgepast het is een heuse verslaving. Het trotst ben ik op ons aquarium met Discussen wat een prachtige vissen. Ik ben bijna iedere donderdagavond op onze club avond wat erg gezellig is en ik meestal 1 van de laatste ben die weg gaat. Het leuke van AquaZoo-Leerdam is dat je er zo ongelofelijk veel kan leren van alle ander leden en de gezelligheid met elkaar.
In het dagelijks leven werk ik in de oudere zorg in de nachten. Dus overdag en avond heb ik genoeg tijd om mijn leuke hobby uit te oefenen en in te springen bij aqua zoo als dat nodig is en kan. Sinds kort draai ik ook zo af en toe bardiensten bij AquaZoo-Leerdam wat erg leuk en gezellig is. Het verwelkomen van gasten die onze mooie onderwaterdierentuin komen bezoeken en verzorgen van een hapje en een drankje.